Glasnet Zoetermeer is een lokaal bedrijf. Wij zetten ons in voor de Zoetermeerse bedrijven. We bieden een 100% open netwerk voor internet-, telefonie-, cloud- en ICT-leveranciers. In 2014 lanceerden we het netwerk en inmiddels zijn al meer dan 300 Zoetermeerse bedrijven aangesloten. Het concept is simpel: hoe meer bedrijven aansluiten, hoe lager de abonnementskosten worden. Met alle Zoetermeerse bedrijven zorgen we voor een snel en betaalbaar netwerk.

Profiteer mee

Om ons 10 jarig jubileum te vieren hebben wij voor onze gebruikers een mooie jubileumactie samengesteld. Onze 50/50 Mbit glasvezelverbindeing (Steady) hebben wij kostenloos geupgrade naar 79/79 Mbit!

Dat is dus nog meer glasvezelplezier voor hetzelfde bedrag. Doe er uw voordeel mee.

Uiteraard bieden wij nog meer standaard abonnementen aan zoals het Safe en Relaxed abonnement. Ook leveren wij maatwerkabonnementen, helemaal aangepast op de behoeften van uw bedrijf. En heeft u vragen of hulp nodig? Dan zitten we altijd in de buurt! We bieden onze service aan zonder vast contract. Zo zit u er goed- verzekerd bij, zonder ergens aan vast te zitten!

Glasnet Jubileumactie