GlasnetGlasnet

Door Glasnet Zoetermeer

Sinds dit jaar is Zoetermeer, zoals u misschien al weet, een collectief stratendekkend glasvezelnetwerk rijker geworden. Door onze collectieve constructie geldt dat, hoe meer ondernemers wij op ons netwerk aansluiten, des te lager de maandelijkse kosten zullen worden.

Doordat het totale glasvezelnetwerk is opgeleverd en alle actieperiodes voor de voordeligere eenmalige aansluitkosten voorbij zijn, zullen de aansluitkosten hoger uitvallen dan voor de aanleg. Om deze reden houden wij nu inschrijfrondes, om zo voordeligere aansluitkosten te bedingen.

In plaats van dat één ondernemer het volledige aansluitbedrag moet betalen voor zijn of haar aansluiting, willen wij ook deze kosten collectief verdelen onder meerdere geïnteresseerde ondernemers. Dit houdt dus in dat; hoe meer ondernemingen zich aanmelden voor een glasvezelverbinding, des te lager de eenmalige aansluitkosten zullen worden.

Schrijf u dus gratis en geheel vrijblijvend in en ontvang ons voorstel over de hoogte van de eenmalige aansluitkosten. U kunt zich t/m 25 november 2016 inschrijven.

STAP 1: Ga naar www.glasnetzoetermeer.nl/inschrijfronde.

STAP 2: Vul uw gegevens in en u ontvangt van ons, zodra alle aanmeldingen binnen zijn, een vrijblijvend voorstel over de hoogte van de eenmalige aansluitkosten.

STAP 3: Bij een akkoord op ons voorstel, wordt u zo snel mogelijk aangesloten op ons netwerk!

Dit is uw kans!